Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Iling i Vlahović donijeli vrlo bitna 3 boda Juventusu

Na stadionu Gewiss u Bergamu sastali su se Atalanta i Juventus. Bila je to utakmica od krucijalne važnosti u borbi za Ligu prvaka. Na kraju je Juventus izašao kao pobjednik zahvaljujući golu mladog Engleza Ilinga Jr., u njegovoj prvoj utakmici od početka u Seriji A i Dušana Vlahovića. Gasperinijeva momčad bila je bez Hojlunda i Lookmana, dok su Allegriju s klupe startali Pogba, Vlahović i Kostić.

Prvo poluvrijeme možemo podijeliti u dva dijela. Vrlo opasni Juventus u prvim minutama, posebice udarcem Angela Di Marije. Nakon toga je Atalanta bila blizu gola za 1:0 Scalvinijevim udarcem glavom koji je pogodio vratnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom dijelu Juventus je rano poveo. Iling je prvo oduzeo loptu na sredini terena i onda sam završio akciju za svoj prvi prvenstveni pogodak. Atalanta je od tog trenutka na sve načine pokušavala izjednačiti. Najbolje prilike imali su Luis Muriel i Zappacosta. Udarac Muriela je blokirala obrana dok je udarac Zappacoste pogodio vratnicu.

Nakon jednog promašaja Vlahovića navijači Atalante počeli su pjevati rasističke pjesme protiv Vlahovića koji im je uzvratio na najbolji mogući način. Zabio je gol u posljednjim sekundama i onda simboličnom proslavom odgovorio navijačima Atalante.

Juventus je uzeo tri boda s kojima je napravio ogroman korak prema Ligi prvaka iduće sezone. Atalanta je s druge strane propustila priliku u potpunosti zakomplicirati borbu za top 4 te sada vrlo vjerojatno neće tamo zaigrati.


Komentari

Povezano