Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Ima li kraja? Još jedan reprezentativni stoper zbog ozljede napustio igru

Treće kolo francuske Ligue 1 otvoreno je ludom utakmicom između Lyona i Strassbourga. Domaćini su nadoknadili zaostatak od 1:3 i velikim preokretom došli do prve pobjede u novoj sezoni.

Nije dobro krenulo za Lyon koji je u zaostatak pao već u trećoj minuti golom Sebastiana Nanasija. Domaćini su se do poluvremena vratili u igru preko Corentina Tolissoa koji je zabio u trećoj minuti sudačkke nadoknade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Početkom drugog dijela, činilo se da je Lyon na putu prema svom trećem porazu u isto toliko utakmica. Pogotcima Andreya Santosa i Emanuela Emeghe u 48. i 58. minuti, Strassbourg je došao do velike prednosti.

No, igrači Lyona se nisu predavali i preokretom dolaze do tri boda. Sve je započeo Ainsley Maintland-Niles lijepim golom u 61. minuti.

Dvije minute kasnije, već je 3:3. Na asistenciju Alexandrea Lacazetta, strijelac je bio Gift Orban. Isti igrač zabio je i u 72. minuti za erupciju oduševljenja među domaćim navijačima.

Pobjedu Lyona je pokvarila ozljeda povremenog hrvatskog reprezentativca Duje Ćaleta-Cara pred sami kraj utakmice. Stoper, koji se našao na posljednjem popisu izbornika Zlatka Dalića, samo je legao na travnjak te je morao napustiti igru. Još nije poznato radi li se o grčevima ili težoj ozljedi.

Ukoliko je riječ o potonjem, to su novi ogromni problemi za Dalića uoči dvije utakmice Lige nacija protiv Portugala i Poljske. Još ranije su otpali Josip Stanišić, Josip Juranović te posljednje Martin Erlić. Kada bi otpao i Ćaleta-Car, Hrvatska bi u obrani ostala samo na Gvardiolu, Sosi i Šutalu.

Bilo kako bilo, Lyon je došao do prvih ovosezonskih bodova čime su skočili na 11. mjesto tablice. Strassbourg je ostao na četiri osvojena boda i na sedmom mjestu.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano