Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Ima li nade za nas? Bogdanović ponovno odličan, ali Pistonsi su svejedno upisali 23. uzastopni poraz

Dok je Ivica Zubac upisao double-double učinak u već sedmoj uzastopnoj pobjedi LA Clippersa, kod Bojana Bogdanovića i njegovih Detroit Pistonsa sve se odvija po starom.

Bogdanović je ponovno pružio odličnu predstavu, ubacio je 24 poena uz po dva skoka i dvije asistencije za 31 minutu koliko je proveo na terenu. Međutim, njegova momčad je ponovno izgubila, ovaj put od Milwaukee Bucksa rezultatom 146-114, a bio im je to 23. poraz u nizu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod Pistonsa samo je Cade Cunningham s 25 poena zabio više od hrvatskog košarkaša, dok su kod Bucksa najbolji pojedinci bili Damian Lillard s 33 poena i Bobby Portis koji je ubacio 31 poen te uhvatio 12 skokova.

Pomalo frustrirajuće razdoblje proživljava Bogdanović koji je propustio početak sezone zbog ozljede, a dosad je nastupio ju samo sedam utakmica. Od povratka na teren u prosjeku bilježi 20,6 poena uz 48% šuta iz igre i 40% za tricu, a prava je šteta da možda i najbolje trenutke svoje karijere ne može ponuditi nekoj ekipi s vrha.

Ovako se, unatoč njegovim dobrim igrama, Pistonsi i dalje približavaju povijesno negativnim rekordima. Najviše uzastopnih poraza u jednoj sezoni imali su Philadelphia 76ersi i Cleveland Cavaliersi, svaki po 26 u nizu. Sixersi također drže i rekord od 28 vezanih poraza koji su se doduše dogodili u dvije različite sezone. Dakle, još tri odnosno pet poraza dovoljno je Pistonsima kako bi porušili sve negativne rekorde…

S druge strane, Zubac proživljava dijametralno suprotne trenutke. Clippersi su ekipa koja je trenutno u najboljoj formi u cijeloj ligi sa serijom od sedam pobjeda koje su zaredali, a hrvatski centar je tu itekako bitna karika.

Sinoć su svladali New York Knickse rezultatom 144-122, a za 28 minuta na terenu Zubac je upisao 13 poena i 11 skokova. Također, imao je najveći +/- indeks od svih igrača, a njegova momčad je s njim na parketu ostvarila 29 poena prednosti.

Komentari

Povezano