Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Indija i Štimac ipak na Azijskim igrama

Indijska nogometna reprezentacija koju trenira hrvatski stručnjak Igor Štimac ipak će sudjelovati na Azijskim igrama. Igre se održavaju u rujnu i listopadu ove godine.

Inače indijske vlasti ne dozvoljavaju nastup na Azijskim igrama selekcijama koje nisu među najboljih osam u Aziji, a nogometna reprezentacija je 18. na azijskoj ljestvici, ali vlasti će im ipak dozvoliti nastup.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je objavio ministar sporta Anurag Thakur, do ove odluke je došlo zbog boljih predstava reprezentacija, muške i ženske, u posljednje vrijeme.

Igor Štimac izjavio je ovo povodom za njega dobre odluke:

Ovo je velik dan za indijski nogomet i jedna jako ohrabrujuća odluka Ministarstva sporta, cijenjenog ministra sporta Anuraga Thakura i naše vlade! Veliko im hvala što su prepoznali naše nedavne rezultate i što su nam omogućili da se testiramo na Azijskim igrama protiv velikih nogometnih zemalja. Hvala predsjedniku našeg saveza Kalyanu Chaubeyu, glavnom tajniku Shajiju Prabhakaranu i svima koji su nam pomogli dobiti ovu borbu! I na kraju bih izdvojio najvažniju stvar, a to je ljubav koju su naši navijači pokazali tako što su poslali milijune poruka i tweetova. Pokazali su koliko u Indiji oimamo strasti za nogomet! Hvala vam iz dubine moga srca.

Komentari

Povezano