Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Talijanski insajder: LASK poslao ponudu za bivšeg igrača Hajduka

Ljetni mercato definitivno uzima sve više maha. Pripreme su u punom jeku, a samim time klubovi gledaju kako mogu osnažiti svoj postojeći kadar. Uslijed toga, stručnjaci za transfere objavljuju razne informacije.

Tako je talijanski insajder Lorenzo Lepore objavio kako je LASK iz Linza poslao ponudu za Davida Čolinu koji je trenutno član Augsburga. Navodi cifru od 600 tisuća eura te kako je odluka sada na njemačkom bundesligašu, a potom predstoji da bivši igrač Hajduka dogovori osobne uvjete s LASK-om.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog male minutaže u Augsburgu, Čolina je prethodnu polusezonu proveo na posudbi u danskom klubu Vejle Boldklub. Tamo je upisao 12 nastupa te ostao bez konkretnog učinka u smislu golova i asistencija, a sada bi ponovno mogao promijeniti sredinu.

Podsjetimo, Čolina je još u ljeto 2018. godine iz Dinama otišao u Monaco za milijun eura. Ipak, samo godinu dana kasnije odlučio se za povratak u HNL, ali nešto južnije, u Hajduk. Za Bijele je upisao 109 nastupa i pritom postigao tri gola te zabilježio isto toliko asistencija.

U zimu 2023. ostvario je transfer u Augsburg u kojem se nije previše naigrao, a u LASK-u bi ga mogla dočekati dva bivša HNL-ovca – Marin Ljubičić s kojim je dijelio svlačionicu Hajduka te Hrvoje Smočić, bivši igrač Rijeke.

Komentari

Povezano