Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Inter golom u sudačkoj nadoknadi došao do nova tri boda

U 31. kolu talijanskog prvenstva, Inter Milan pobijedio je Udinese rezultatom 2:1. Udinese je poveo nesvakidašnjim pogotkom Lazara Samarđžića krajem prvog poluvremena, dok je Inter došao do izjednačenja pogotkom Hakana Çalhanoğlua s bijele točke. Do potpunog preokreta Inter je došao duboko u sudačkoj nadoknadi, pobjedonosnim pogotkom Davide Frattesia.

U 40. minuti domaćini su došli do vodstva. Lazar Samarđžić poslao je oštru loptu u peterac, no niti obrana niti golman Intera nisu reagirali. Lopta se s 20 metara dokotrljala do gola, a igrači Intera samo su je ispratili pogledom. Tijekom prvog poluvremena, Inter je bio puno bolja momčad. Dominirali su posjedom, imali su čak 11 udaraca na gol, no bolju igru nisu okrunili pogotkom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon samo dvije minute igre u nastavku, Inter je došao do izjednačenja, no gol je poništen zbog zaleđa nakon dugog vijećanja u VAR sobi. Carlos Augusto pospremio je loptu u gol nakon ubačaja Federica Dimarca, no nalazio se u nedozvoljenoj poziciji. U 53. minuti sudac Marco Piccinini dosudio je kazneni udarac za Inter Milan, kojeg je skrivio golman domaćina, Maduka Okoye. Hakan Çalhanoğlu bio je siguran s bijele točke za izjednačenje rezultata.

U 95. minuti Inter je došao do potpunog preokreta. Udarac Lautara Martineza sa 16 metara pogodio je vratnicu, a lopta se odbila ravno u noge Davide Frattesia koji nije imao težak zadatak.

Inter je bio puno bolji protivnik tijekom cijelog susreta te je zasluženo došao do nova tri boda. Njihova prednost ispred drugoplasiranog gradskog rivala sada iznosi velikih 14 bodova te su sve bliže novom naslovu prvaka. Udinese se nalazi samo dva boda iznad zone ispadanja te ih očekuje zahtjevna završnica prvenstva ne bi li spasili svoj prvoligaški status.

Standings provided by Sofascore

Komentari

Povezano