Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Inter i Napoli – korak naprijed, dva nazad

I dok se Simone Inzaghi potvrđuje kao dobar trener za format kup natjecanja, s Interom maršira kroz Ligu prvaka i blizu je plasmanu u polufinale ovog natjecanja po prvi puta od 2010. godine u kojoj je Inter i bio prvak uz legendarnu “triplettu”, u prvenstvu mu ne cvjetaju ruže, dapače.


Po prvi puta u povijesti su Neroazzuri izgubili tri domaće utakmice u nizu bez da su postigli pogodak. Nakon Juventusa, Fiorentine, sinoć je i Monza bila kobna istim rezultatom – 0:1. Pogodak odluke postigao je Luca Caldirola u 78. minuti. Naravno, kako to obično biva, Caldirola je bivši junior Intera koji nikada nije dobio pravu prilku, pa se ovo može smatrati i njegovom svojevrsnom osvetom. Ponovno su se pokazali stari problemi Intera s realizacijom jer pored 25 udaraca na gol i 6 u okvir i xG od 2,13 nisu uspjeli postići niti jedan pogodak, a klub je u posljednjih 8 utakmica pobijedio tek jednom, Benficu prije 3 dana u Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Vremena za plakanje nema jer Interu u srijedu slijedi uzvratna utakmica protiv Benfice, ali na crno-plavoj strani grada, situacija je itekako napeta, a klub mora pod svaku cijenu izboriti Top 4.

Što se tiče druge utakmice dana, Napoli s izmješanim sastavom je kod kuće remizirao protiv Hellas Verone u utakmici u kojoj su imali terensku incijativu, ali i malen broj prilika te nisu uspjevali probiti borbene goste koji su u borbi za goli život. Ono što može biti ohrabrujuće jest da je u igru pred kraj utakmice ušao Victor Osimhen što je znak da bi trebao biti spreman za utorak i uzvratnu utakmicu Lige prvaka protiv Milana koja je sad finale sezone za ekipu Luciana Spallettija.

Komentari

Povezano