Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Inter i Napoli podijelili bodove

Branitelji naslova prvaka Serie A, nogometaši Napolija, susreli su se večeras s vjerojatnim ovosezonskim prvacima – nogometašima Intera, te izvukli bod sa stadiona Giuseppe Meazza u derbi susretu 29. kola talijanskog prvenstva.

Bio je to zanimljiv dvoboj, napose u drugom poluvremenu u kojem su Napolitanci krenuli po izjednačenje, pa smo na otvorenom bojištu vidjeli nekoliko dobrih prilika s obje strane. Inter je poveo u 43. minuti, kada je Matteo Darmian natrčao na prizeman ubačaj kojeg je s lijeve strane uputio Alessandro Bastoni, te s desetak metara pogodio mrežu Alexa Mereta. Napoli je izjednačio u 81. minuti, a strijelac je bio čovjek sa 142 nastupa u dresu Intera između 2012. i 2016. godine – Juan Jesus, koji se našao sam na drugoj vratnici nakon jednog ubačaja iz kuta i bez problema zabio za 1:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio je ovo prvi remi Intera nakon deset uzastopnih pobjeda u domaćem prvenstvu, te sada imaju 14 bodova prednosti ispred drugoplasiranog Milana, dok Napoli ne zna za prvenstveni poraz sad već šest susreta te su stigli na svega dva boda od mjesta koja sljedeće sezone vode u Europu.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano