Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Inter Miami slavio unatoč ozljedi Messija

Najveća zvijezda MLS-a, Argentinac Lionel Messi ozlijedio se u prvom poluvremenu utakmice između njegovog Inter Miamija i Toronta. Napadač Intera teren je napustio u 37. minuti, a za sada nije poznato o kakvoj se ozljedi radi. Dvije minute ranije zbog ozljede je teren napustio i njegov suigrač Jordi Alba.

Inter je na koncu pobijedio sa 4:0, a strijelci su bili Facundo Farias, dva puta Robert TaylorBenjamin Cremaschi. Inter je trenutačno na 13. mjestu Istoka sa 31 bodom, pet manje od mjesta koje vodi u doigravanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jučer se u MLS-u uz utakmicu Inter Miamija igralo još 13 utakmica. U njima je nastupilo čak četvero Hrvata; Kristijan KahlinaStipe BiukDario Župarić i Damir Kreilach.

Kahlina je branio za Charlotte u susretu protiv Philadelphia Uniona koji je završio 2:2. Domaćin je poveo 2:0 golovima Justina Merama i Karola Swiderskog, no Union je u uspio izjednačiti, a strijelci su bili Quinn Sullivan i Daniel Gazdag iz kaznenog udarca pred sami kraj susreta.

Real Salt Lake je kod kuće izgubio od Dallasa sa 1:3, a za poraženi sastav je cijeli susret odigrao Damir Kreilach. U derbiju Zapada Los Angeles FC je na gostovanju kod St. Louis Cityja odigrao 0:0, a Stipe Biuk je za LA igrao od 89. minute.

Portland Timbers je kod kuće pobijedio San Jose Earthquakes sa 2-1 osvojivši važne bodove u borbi za play-off. Cristhian ParedesEvander su bili strijelci za pobjednički sastav, dok je za goste zabio Matthew Hoppe.

Dario Župarić je odigrao cijeli susret za Portland koji se trenutačno nalazi na osmom mjestu Zapadne konferencije. U doigravanje prolazi devet klubova.

Komentari

Povezano