Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Inter ostaje prvi uz mali jubilej Thurama, remi u Monzi

Dvije popodnevne utakmice Serie A nisu nam donijele mnoštvo pogodaka ni uzbuđenja kao ona prva nedjeljna, ali kvalitetnog nogometa nije nedostajalo.

Prvi današnji derbi odigran je u Milanu, gdje je Inter ugostio Romu. Jose Mourinho doveo je svoje igrače u grad mode s jasnom namjerom da se u Rim vrate s bodom, a do ostvarenja te namjere nedostajalo mu je desetak minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inter je čitavu utakmicu bio momčad koja je pokušavala igrati aktivan nogomet te su za to nagrađeni u 81. minuti, kada je Federico Dimarco uputio sjajan centaršut u peterac na koji je natrčao Marcus Thuram i pogodio mrežu nemoćnog Rui Patricija. Bio je to ukupno 50. gol sjajnog Francuza u ligama Petice. S ovih 1:0, Inter je ostao na vrhu ljestvice s 25 osvojenih bodova, dok je Roma bliže sredini s 14 bodova na kontu.

Monza je na svome stadionu U-Power ugostila Udinese te su do vodstva stigli u 27. minuti igre. Georgios Kyriakopoulos zavrnuo je oštru loptu u kazneni prostor gostiju, a Andrea Colpani zakucao u mrežu za 1:0. Bio je to treći pogodak 24-godišnjeg veznjaka u trećem prvenstvenom nastupu protiv Udinesea, te ukupno peti pogodak ove sezone.

Do izjednačenja su gosti došli u 66. minuti kada se u petercu domaćina nakon dalekometno bačenog auta s desne strane najbolje snašao Lorenzo Lucca i pogodio za konačnih 1:1. Mirko Marić u igru je kod domaćina ušao u 79. minuti te ostao bez značajnijeg učinka.

Komentari

Povezano