Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Inter ostao stopostotan, Atalanta svladala Cagliari

U tri susreta ranijeg termina nedjeljnog programa 5. kola Serie A vidjeli smo zanimljiv nogomet. Pobjede favoriziranih Intera i Atalante, te sjajnog Giacoma Bonaventuru koji je povukao Fiorentinu do gostujućeg slavlja.

Sjajnim pogotkom u 51. minuti iz voleja s 20-ak metara Federico Dimarco je donijeo pobjedu Interu na gostovanju kod Empolija. Inter je bio dosta bolji takmac kroz gotovo čitav susret, a jedine prave prilike Empoli je stvorio pred kraj susreta kada su pokušali stići do boda. Inter tako i dalje ostaje stopostotan na vrhu ljestvice, dok Empoli ostaje na nuli i u rubrici golova i u rubrici bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Atalanta je odigrala vrlo dobru utakmicu protiv Cagliarija i rutinski slavila s 2:0. Ademola Lookman ih je doveo u vodstvo u 33. minuti, a Mario Pašalić, koji je u igru ušao u 67. minuti upravo umjesto Lookmana, je 15 minuta prije kraja postavio konačnih 2:0 nakon lijepog dvostrukog proigravanja s Luisom Murielom. Bila je to treća pobjeda Atalante ove sezone, dok je Cagliari ostao na svega dva boda i gol razlikom 1:6.

Fiorentina je gostovala kod Udinesea, a sjajnu je partiju pružio Bonaventura, koji je najprije u 32. minuti asistirao za pogodak koji je postigao Lucas Martínez Quarta, a sam je u 94. minuti pogotkom donio potvrdu pobjede Viola od 2:0. Josip Brekalo odigrao je solid ih 66 minuta za Fiorentinu, koja se ovom pobjedom popela na 5. mjesto ljestvice s 10 bodova na kontu.

Komentari

Povezano