Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Inter pronašao zamjenu za Brozovića, Real Madrid želi velikog turskog talenta

Nova sezona se bliži te klubovi polako popunjavaju slagalice u momčadi. U kratkom pregledu donosimo vam sva najzanimljivija događanja s nogometne tržnice.

Brentford doveo rekordno pojačanje

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brentford je za 23 milijuna funti iz Wolverhamtpona doveo irskog stopera Nathana Collinsa. Collins je ovima prestigao Kevina Schadea i postao najskuplje pojačanje u povijesti kluba.

Roberto Firmino novi putnik u Saudijsku Arabiju

Nakon napuštanja Liverpoola Roberto Firmino pronašao je novu destinaciju. Iduće tri sezone Brazilac će igrati za saudijski Al Ahli.

Real Madrid poslao ponudu za Ardu Gülera

Arda Güler jedno je od najtraženijih imena ovog prijelaznog roka. Sada se u utrku uključio i Real Madrid koji je Fenerbahçeu poslao službenu ponudu za talentiranog mladića.

Inter pronašao zamjenu za Brozovića

Davide Frattesi novi je igrač Intera. Inter je za Frattesija morao izdvojiti 25 milijuna eura te je u Sassuolo poslan Samuele Mulattieri. Frattesi će tako postati zamjena za Brozovića koji je otišao put Saudijske Arabije.

Granit Xhaka na izlaznim vratima Arsenala

Prema svemu sudeći, švicarski veznjak Granit Xhaka će ovog ljeta napustiti Arsenal i pojačati Bayer Leverkusen kojeg vodi Xabi Alonso.

Xhaka će tako nakon sedam godina napustiti Arsenal u kojemu je s dolaskom novih pojačanja njegova minutaža postala upitna.

Komentari

Povezano