Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Inter rutinski svladao Empoli; DiMarco došao do impresivnog uspjeha (VIDEO)

Nogometaši Intera domaćom su pobjedom 2:0 nad Empolijem zaključili program 30. kola talijanske Serie A na Uskrsni ponedjeljak. Inter je uvjerljivo vodeći s 14 bodova prednosti ispred Milana, a samo je osam kola do kraja prvenstva.

Unatoč vrlo dobrom otporu gostiju iz Toskane, domaći su nogometaši prikazali mirnoću i rutinski stigli do 2:0. Mrežu Azzurra načeo je već u 5. minuti Federico Dimarco, volejem lijevom nogom s vrha šesnaesterca za 20. pogodak u njegovoj klupskoj karijeri. Talijan je također postao tek četvrti branič u posljednjih 20 godina u Interu koji je imao više od deset doprinosa za pogotke (gol ili asistencija) u jednoj sezoni Serie A. Do sada su to ostvarili Maicon, Achraf Hakimi i Yuto Nagatomo

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjedu Intera potvrdio je iskusni Alexis Sánchez u 81. minuti, pospremivši loptu u praznu mrežu nakon lijepog prizemnog dodavanja Denzela Dumfriesa s desne strane napada.

Uvjerljivo vodeći Nerazzurri tako za poraz ne znaju u posljednja 23 susreta domaćeg prvenstva, dok su u istom na Giuseppe Meazzi ubilježili 10. uzastopnu pobjedu, a s druge strane Empoli je ubilježio četvrti uzastopni poraz te s 25 bodova zauzimaju 18. poziciju – onu koja sljedeće sezone vodi u Serie B.

Golove s utakmice možete pogledati ovdje.

Komentari

Povezano