Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Inter samljeo Napoli za potvrdu prvog mjesta

U posljednjem nedjeljnom dvoboju 14. kola Serie A na rasporedu je bio derbi kola, u kojem je Napoli dočekao Inter. Medeni mjesec Waltera Mazzarija na klupi Napolia kratko je trajao – nakon pobjede u debiju kod Atalante, uslijedio je poraz u Madridu kod Reala, a večeras ih je uvjerljivom igrom s 3:0 porazio Inter.

Solidno prvo poluvrijeme s obje strane zaključeno je sjajnim pogotkom Hakana Çalhanoğlua u 44. minuti. Turski je igrač sjajno s 25 metara opalio jednu povratnu loptu, koja je završila u donjem desnom kutu vrata Daniela Mereta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 61. minuti gosti su oduzeli jednu loptu na centru i brzopotezno stigli na vrh šesnaesterca Napolija, gdje ju prima Nicoló Barella, grabi prema petercu i zakucava u mrežu domaćina za 2:0.

Ako je ikakve dvojbe oko pobjednika nakon toga i bilo, otklonio ju je Marcus Thuram poentiravši iz peterca nakon jedne oštre lopte koju je s desnog ruba šesnaesterca uputio Juan Cuadrado.

Inter je sada na nizu od osam utakmica bez poraza u domaćem prvenstvu, te drži prvo mjesto ljestvice s dva boda ispred Juventusa, dok je Napoli zbog lošije gol razlike od Rome ovim porazom pao na peto mjesto Serie A.

Komentari

Povezano