Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Inter u lijepoj utakmici slavio u Udinama, Lautaro prekinuo krizu

Vrlo dobru i na oko lijepu utakmicu, s pet postignutih pogodaka, gledali smo u današnjem popodnevnom terminu šestog kola talijanske Serie A, a u kojoj je Inter na koncu slavio na gostovanju kod Udinesea.

Nogometaši Intera šokirali su domaćine već nakon 45 sekundi igre, kada je Davide Frattesi jedno lijepo dugo dodavanje Mattea Darmiana poslao u mrežu za 0:1 gostiju. Unatoč značajno boljoj igri Intera, nogometaši Udinesea bili su ti koji su postigli sljedeći pogodak, strijelac kojeg je u 35 minuti glavom nakon ubačaja Jordana Zemure bio iskusni belgijski stoper Christian Kabesele.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inter međutim niti dalje nije posustajao s napadačkom igrom, što im je u trećoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena donijelo novi pogodak, a strijelac je bio Lautaro Martínez, koji je tako došao do svog 130. pogotka u klupskoj seniorskoj karijeri te prvoga uopće za Inter još od 11. svibnja ove godine. Isti je igrač već na početku nastavka povisio vodstvo Nerazzurra na 3:1, nakon pogreške Jake Bijola u domaćoj obrani te lijepe asistencije Marcusa Thurama.

I iako se potom činilo da gosti kontroliraju i igru i rezultat, u samu se završnicu ipak ušlo napeto, a budući da je Lorenzo Lucca sjajno povukao jedan protunapad Udinesea, sjurio se s centra prema gostujućim vratima i matirao Yanna Sommera za 3:2. Do kraja susreta Inter je odigrao pametno, ne dopustivši domaćinima da stvore mnogo opasnosti, a još je Mehdi Taremi u 94. minuti postigao novi pogodak za goste, ali isti je i opravdano poništen zbog prekršaja iranskog napadača.

Inter se tako barem donekle odužio svojim navijačima za poraz od Milana u prošlom kolu, dok su Zebrette nakon labuđeg pjeva na početku sezone upisali i drugi uzastopni poraz.

Komentari

Povezano