Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Inter uvjerljiv u Torinu

Inter je u Torinu kod istoimenog domaćina stigao do sigurne pobjede od 3:0 i tako okrunio u potpunosti bolju igru od svoga večerašnjeg suparnika.

Iako su u prvom poluvremenu imali inicijativu u posjedu te nekoliko pokušaja prema vratima Torina, nogometaši Intera do vodstva su stigli u 57. minuti, kada je Marcus Thuram s nekih 13-14 metara u mrežu pospremio prizemni ubačaj Denzela Dumfriesa s desne strane. Do povećanja vodstva Inter je došao u 67. minuti. Hakan Çalhanoğlu ubacio je iz kornera s lijeve strane, Francesco Acerbi prebacio loptu glavom na drugu vratnicu, gdje je Lautaro Martínez posprema u mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Konačnih 3:0 za Nerazzure je postavio Çalhanoğlu pogotkom iz kaznenog udarca u petoj minuti sudačke nadoknade, čime je Turčin stigao do 120. pogotka u seniorskom nogometu, u svome 567. nastupu. Nikolu Vlašića je Ivan Jurić stavio u startnu postavu Torina, a 26-godišnji se hrvatski reprezentativac nije po ničemu istaknuo tokom čitavog susreta provedenog na travnjaku.

Ovom pobjedom Inter je bar privremeno preuzeo vrh tablice Serie A, s bodom više od gradskog rivala Milana, dok Torino ostaje na 14. mjestu s devet bodova u isto toliko susreta.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano