Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Inter uvjerljiv za potvrdu prvog mjesta

Uvjerljivom pobjedom nad Udineseom, nogometaši Intera potvrdili su ostanak na prvom mjestu ljestvice talijanske Serie A i nakon 15 odigranih kola.

Nakon ne baš uzbudljivog početka susreta, Inter je blitzkriegom u završnici prvog poluvremena riješio pitanje pobjednika ovog susreta. Najprije je Hakan Çalhanoğlu realizirao jedanaesterac u 37. minuti, da bi pet minuta potom asistirao Federicu Dimarcu, koji pogađa suprotni kut gola Udinesea udarcem s lijeve strane šesnaesterca, a treći pogodak stigao je u 44. minuti nakon što je Marcus Thuram iz blizine nogom poentirao nakon ubačaja Dimarca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Konačnih 4:0 postavio je Lautaro Martínez u 84. minuti. Sjajni Argentinac oduzeo je jednu loptu oko centra igrališta, sjurio se prema vratima gostiju i s nekih 20 metara desnom nogom pogodio donji desni kut vrata Marca Silvestrija.

Bila je ovo 13. utakmica Intera u nizu bez poraza u svim natjecanjima, dok su Kraljevi remija, nogometaši Udinesea, svoju jedinu ovosezonsku pobjedu upisali upravo na Giuseppe Meazzi, ali protiv Milana, a poraz od Intera peti im je u sezoni, te s devet neriješenih rezultata imaju ukupno 12 bodova, dovoljno tek za borbu za ostanak.

Komentari

Povezano