Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Inter uvjerljivo slavio uz jubilej Lautara

Uvjerljivim slavljem na gostovanju kod Leccea, nogometaši Intera učvrstili su vodeću poziciju te su s konačnih 4:0 stigli do desete uzastopne pobjede u svim natjecanjima.

Inter je poveo u 15. minuti nakon što je Kristjan Asllani poslao jednu dugu prizemnu loptu sa sredine igrališta na vrh šesnaesterca, gdje ju prima Lautaro Martínez te nakon okreta posprema u mrežu. Sjajni Argentinac tako je došao do brojke od 100 pogodaka u Serie A te postao treći stranac u povijesti Intera koji je stigao do tog jubileja, a prije njega brojku od 100 pogodaka kao stranci su dosegli Stefano Nyers i Mauro Icardi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve dvojbe oko pobjednika današnjeg susreta Inter je rješio u prvih 10-ak minuta drugog poluvremena. Najprije je u 54. minuti Davide Frattesi pogodio za 2:0, a čim se krenulo s centra svoj je golgeterski učinak podebljao Martínez, na asistenciju upravo Frattesija.

Na 4:0 povisio je Stefan de Vrij pogotkom glavom u 67. minuti, a nakon udarca iz kuta kojeg je izveo Federico Dimarco, a bio je to i konačan rezultat susreta kojem je kraj sudac Daniele Doveri svirao bez iti jedne sekunde nadoknade vremena.

Hrvat Marin Pongračić je propustio ovu utakmicu za Lecce zbog suspenzije.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano