Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Internet izvrijeđao Ronaldinhovog sina

Ronaldinhov sin, Joao Mendes, je ovog ožujka potpisao ugovor s Barcelonom nakon što je zadovoljio na probi. U srijedu poslijepodne je upisao prve minute za u19 ekipu Barcelone na Međunarodnom mediteranskom kupu.

Navijači su napeto iščekivali nastup sina legendarnog Brazilca, međutim na internetu je postao dostupan video koji prikazuje njegovu igru na utakmici tog kupa i stvari su otišle u krivom smjeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na videu Joao Mendes pokušava rekreirati trikove svoga oca i teškim dodavanjima proigrati suigrače, ali nije mu uspjelo niti jedno niti drugo. Navijači su ga na društvenim mrežama popljuvali te govore kako nema ni grama talenta koji je imao otac. Ismijavaju ga govoreći kako 16-godišnjaci iz okolice Londona na ulicama igraju bolji nogomet te kako bi bili očajni da su na poziciji poznatog oca i da moraju gledati kako sin nema pojma o nogometu.

Postoje dakako i komentari koji ga brane jer se radilo o njegovoj prvoj utakmici, no internet je nažalost okrutno mjesto i psiha mladog nogometaša sigurno nije u dobrom stanju nakon što je izvrijeđan od brojne publike nakon samo jedne utakmice.

Komentari

Povezano