Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Interovi ultrasi pripremili 30 tisuća zviždaljki za derbi

Dvoboj milanskog Intera i Rome održat će se večeras u 18 sati na stadionu Giuseppe Meazza. Domaći su navijači odlučili suparniku pripremiti paklenu atmosferu, naročito bivšemu nogometašu Intera imena Romelu Lukaku.

Talijanski mediji prenose kako ultrasi dijele gledateljima zviždaljke i pripadujuću opremu za koreografiju kojoj je cilj prirediti “pakao” belgijskome reprezentativcu. Brojka koja se spominje navodi čak 30 tisuća zviždaljki koje bi se trebale oglasiti na svaki Belgijčev dodir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lukaku je u Inter prvobitno došao u ljeto 2019. godine iz Manchester Uniteda te briljirao u naredne dvije sezone pa potpisao za Chelsea u transferu vrijednom 115 milijuna eura. Nije se ipak uspio prilagoditi u Engleskoj i odlučio je isforsirati posudbu nazad u Inter. Unatoč dobrom učinku lani, navijači mu i dalje nisu oprostili katastrofalne promašaje u porazu u finalu Lige prvaka protiv Manchester Cityja.

U dresu je Rome 30-godišnjak ove sezone u Serie A postigao pet golova u sedam nastupa te je u Europa ligi i reprezentaciji dodao po još tri.

Ako je u subotu u Osijeku jedna zviždaljka bila dovoljna da zbuni igrače i bude krivac za pogodak, tko zna koliko će biti “lažnih” prekida na današnjemu derbiju prvog razreda talijanskog nogometa.

Komentari

Povezano