Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Irska bolja od JAR-a, Portugal do prvog remija u povijesti

U subotu su odigrana tri nova dvoboja 3. kola na Svjetskom prvenstvu u ragbiju, a glavni fokus bio je na utakmici Skupine B između Južnoafričke Republike i Irske.

Prema očekivanjima, bio je to tvrd i neizvjestan dvoboj u kojoj se niti jedna momčad nije uspijevala rezultatski odvojiti, a i vidjeli smo tek po jedan try sa svake strane. Tri minute prije kraja Jack Crowley pogađa udarac nogom iz igre za prednost Iraca 13:8, nakon čega je uslijedila totalna ofenziva Južnoafrikanaca prema polju Irske, ali najveći favoriti natjecanja uspjeli su se obraniti i slaviti s tih 13:8.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portugal i Gruzija odigrali su neodlučenih 18:18 u okviru Skupine C. Bila je to prva utakmica Portugala na Svjetskim prvenstvima u kojima nisu poraženi, a da je bilo malo više koncentracije na samom kraju susreta, mogli su doći i do prvog slavlja. Ovako je Tengiz Zamtaradze položio za 18:18 dvije minute prije kraja i zadržao Gruzijcima nadu za osvajanje trećeg mjesta u skupini.

Skupina D donijela nam je jednosmjeran dvoboj Engleske i Čilea, a iako je Englezima trebalo 20 minuta da stignu do prvih poena, na kraju su s čak 11 polaganja stigli do uvjerljive pobjede 79:0.

Komentari