Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Iskusni centar pojačao novog ABA Ligaša

Zanimljiv roster slaže novi član ABA Lige Dubai, a nakon što su za ovaj potpuno novi klub potpisali Nemanja DangubićAhmet Duverioglu te Nate Mason, novi član družine koje će s klupe voditi Jurica Golemac je i Leon Radošević.

Ovaj 208 cm visoki 34-godišnji centar na Arapski poluotok stiže nakon što je posljednje dvije sezone proveo u Italiji, igrajući za Bertram Tortonu, gdje je u Serie A i FIBA Ligi Prvaka upisivao 7.8 poena i 3.2 skoka po susretu. Ranije je bio poznat kao izuzetno atletičan igrač na poziciji 5, a u posljednje tri sezone pad u tom elementu igre nadomjestio je razvojem šuta za tri poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz rodnog Siska Radošević se vrlo rano otisnuo u Cibonu, za koju je upisao prve seniorske minute, a kasnije je nastupao za zvučne klubove – Armani Milano u Italiji, Lietuvos Rytas u Litvi, Besiktas u Turskoj te ALBABamberg i Bayern u Njemačkoj. U sjajnoj klupskoj karijeri upisao je čak 250 nastupa za Euroligi, ali niti jednom u natjecateljskoj utakmici nije nastupio za reprezentaciju Hrvatske.

Komentari

Povezano