Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Iskusni igrač napustio redove Rudeša

Najgora momčad tekuće sezone SuperSport HNL, Rudeš, u nastavku sezone neće koristiti usluge jednog od najiskusnijih igrača u kadru. Radi se o 31-godišnjem Ivanu Pešiću koji je sa zagrebačkim prvoligašem dogovorio sporazumni raskid ugovora.

Šibenski napadač u redove Rudeša stigao je prošle jeseni te za Rudeš odigrao ukupno 16 utakmica. Zabio je jedan pogodak, i to u jedinom svjetlom trenutku sezone za momčad, 3:1 pobjedi nad Slaven Belupom u osmini finala Hrvatskog nogometnog kupa. Nekadašnji igrač Hajduka, Šibenika, Zadra, Splita te niza rumunjskih, kazahstanskih, bjeloruskih i armenskih klubova tako je sada slobodan tražiti novog poslodavca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo kako je trener Rudeša Davor Mladina nakon visokog 4:0 poraza od Slaven Belupa prošlog vikenda u izjavi nakon utakmice rekao kako “neki igrači očito ne zadovoljavaju zahtjeve najvišeg ranga hrvatske lige“. Nije Mladina tada specificirao o kome se radi, no jednostavna dedukcija ukazuje nam kako je vrlo vjerojatno Pešić bio jedan od onih na koje je ciljao. Spomenimo kako je, po vokaciji krilni napadač, Pešić u toj utakmici igrao desnog beka u sustavu s četvoricom u obrani.

Već iovako siromašni kadar sada postaje još siromašnijim, a naročito se to odnosi na spornu poziciju desnog beka, koju je u prvom dijelu sezone pokrivao iskusni Ivan Tomečak, a s kojim je također prije početka drugog dijela sezone dogovoren sporazumni raskid ugovora.

Komentari

Povezano