Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Ispunjenje želje: Eriksson će voditi Liverpool na Anfieldu

Sven-Göran Eriksson, legendarni švedski trener nedavno je obavijestio javnost da se bori s rakom gušterače i da ima još godinu dana života u najboljem slučaju. Izjavio je kako je oduvijek bio navijač Liverpoola i da mu je neispunjen san voditi momčad na Anfieldu.

Ta se vijest brzo proširila i započeta je inicijativa kako bi se ispunila Erikssonova želja. Jürgen Klopp je izjavio kako bi sa zadovoljstvom dočekao švedskog trenera i prepustio mu svoj posao na jedan dan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dogovori su bili uspješni i sada je vijest službena – Sven-Göran Eriksson vodit će klub u humanitarnoj utakmici na Anfieldu 23. ožujka kao trener legendi Liverpoola. S druge strane će biti legende Ajaxa, a njegovom će se stručnom timu pridružiti klupske ikone poput Iana Rusha, Johna Barnesa i Johna Aldridgea.

Eriksson je u svojoj bogatoj karijeri vodio brojne ekipe, a najveći uspjeh imao je u Laziju, gdje je osvojio sedam trofeja. Neke od momčadi koje je vodio bile su reprezentacije Engleske, Meksika, Obale Bjelokosti, a od klubova su tu Benfica, Sampdoria, Roma, Fiorentina, Leicester City, Manchester City i mnogi drugi.

Za zaključak njegove bogate karijere i ispunjenje životne želje nije se mogao naći bolji plan u ovim teškim okolnostima.

Komentari

Povezano