Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Istok Rodeš u Wengenu do rezultata sezone

Sezona za slalomaše se danas nastavila u legendarnom Wengenu. Istok Rodeš došao je do rezultata sezone te je na kraju završio na desetom mjestu. Pobjednik slaloma bio je Manuel Feller.

Rodeš je bio najbolji od hrvatskih skijaša nakon prve vožnje. Završio je deveti s 1.09 sekundi zaostatka. Samuel Kolega Filip Zubčić odradili su prvu vožnju veoma slično, Kolega je bio 24. s 1.82 sekundi zaostatka, a Zubčić 25. sa zaostatkom od 1.92.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U vodstvu nakon prve vožnje bio je Norvežanin Atle Lie McGrath. Na drugom mjestu je njegov sunarodnjak Henrik Kristoffersen (+0.35), a treći je bio Austrijanac Feller (+0.52).

U drugoj vožnji su Zubčić i Kolega odradili svoje vožnje jedan za drugim. Zubčić je u cilj ušao s četiri stotinke zaostaka za Benjaminom Ritchiem. Uslijedio je Kolega koji je s najbržim vremenom druge vožnje preuzeo vodstvo.

S vodećeg mjesta ga je ubrzo skinuo Nijemac Sebastian Holzmann koji je imao 14 stotinki prednosti. Rodeš je odradio nešto lošiju drugu vožnju te je u cilj ušao kao peti s 1.01 sekundom zaostaka za Clementom Noelom.

Feller je odvezao sjajnu drugu vožnju kojom je došao do pobjede. Postolje su popunili Norvežani McGrath i Kristoffersen. Rodeš je na kraju bio deseti, Kolega je završio na 16. mjestu, a Zubčić na 21.

Komentari

Povezano