Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Istra na klupu dovela bivšeg trenera Hajduka

Nakon što je prije 5 dana Istru napustio njen trener Gonzalo Garcia, nismo dugo čekali imenovanje novog trenera za klupu pulskog prvoligaša.

U međuvremenu se spekuliralo s nekoliko imena, a najzvučnije je bilo ono Mislava Karoglana, bivšeg pomoćnog trenera i “privremenog” trenera Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Karoglan je na klupi Splićana bio od 18. rujna do 31. prosinca 2022., da bi potom prepustio svoje mjesto Ivanu Leki. Inače, Karoglan je u 10 utakmica na klupi ubilježio 7 pobjeda i 3 remija u svim natjecanjima, bez ijednog poraza, pa je kod dijela Hajdukovih navijača postojao i žal zbog njegovog odlaska jer su smatrali kako je mladom i perspektivnom 41-godišnjem treneru trebalo dati i trajniju priliku.

Istra koju smo imali prilike gledati u posljednjim sezonama, kao razvojni klub za mlade igrače iz omladinske škole i mlade strane igrače koji se nisu snašli u seniorskom nogometu te Karoglan, zvuče kao idealan fit. U suradnji sa sportskim direktorom Sašom Bjelanovićem, Karoglan može odmah krenuti na stvaranje ekipe za sezonu 2023./2024. u kojoj će Istra vjerojatno tražiti nadogradnju prošlosezonskog 5. mjesta, uz finale Kupa 2021. godine, najvećeg uspjeha u povijesti kluba.

Ugovor je trener iz Imotskog potpisao do 2025. godine, a s njim u tandemu dolaze i pomoćni treneri Goran Rosanda i Goran Karoglan.

Komentari

Povezano