Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Istra 1961 se razišla sa standardnim prvotimcem

HNL mercato iz dana u dan postaje sve zanimljiviji. Nakon što je Istra 1961 produžila ugovor sa svojim kapetanom Slavkom Blagojevićem, sada su se odlučili zahvaliti trojici igrača.

Luka Bradarić i Marino Bulat nisu imali toliko značajan doprinos na ekipu, ali Ante Majstorović definitivno jest. Tijekom prošle sezone Majstorović je bio standardni prvotimac, upisao je 32 prvenstvena nastupa i pritom postigao jedan gol i tome dodao jednu asistenciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po isteku ugovora nije došlo do dogovora oko nastavka suradnje, a svakako će biti zanimljivo pratiti gdje će ovaj 30-godišnji stoper nastaviti karijeru i hoće li to biti u nekom drugom klubu iz SuperSport HNL-a.

Što se tiče izlaznih transfera Istre 1961, uz odlazak Majstorovića sve se više priča o odlasku Darija Marešića u Rijeku pa bi tako Paolo Tramezzani mogao imati znatno manje rješenja u obrambenom dijelu momčadi. Još kada k tome dodamo kako prakticira igru s trojicom u zadnjoj liniji, Istra će definitivno morati posegnuti za nekim novim rješenjima na tržištu.

Komentari

Povezano