Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Italija s tri pogotka pobijedila Francusku, Belgija rutinski slavila nad Izraelom

Grupa A Lige nacija odigrala je završne susrete. Italija je slavila u gostima nad Francuskom rezultatom 3:1, a s identičnim rezultatom je slavila i Belgija nad Izraelom.

Iako su Francuzi već u prvoj minuti slavili pogotkom Bradleyja Barcole, to nije dovoljno da na Parku Prinčeva slave novu pobjedu. U 30. minuti Federico Dimarco je započeo preokret Talijana, a u drugom dijelu Davide Frattesi u 50. i Giacomo Raspadori u 74. minuti su zabili za potpuni preokret Talijana u glavnom gradu Francuske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talijani su djelovali zbilja poletno, a njihovi pogoci bili su plod fantastičnih akcija. Sve u svemu, talijanski navijači mogu biti jako zadovoljni.

Belgija i Izrael su se sastali na Nagyerdei Stadionu u mađarskom Debrecenu. Belgijci su svoju pobjedu 3-1 započeli pogotkom Kevina De Bruynea u 21. minuti. Timothy Castagne je autogolom omogućio poravnanje rezultata. Youri Tielemans je zabio drugi pogodak u 48. minuti, a De Bruyne je zabio još jedan s bijele točke u 52. minuti i od tada se rezultat nije mijenjao.

Komentari

Povezano