Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

ITF Bol: Luka Mikrut do četvrtfinala, Voljavec ispao

Četvrtak u Bolu na Braču značio je i nastup dvojice Hrvata u drugom kolu. Od njih dvojice, samo se jedan uspio probiti do četvrtfinala; to je bio Luka Mikrut koji je preokretom stigao do tog uspjeha dok je Antonio Voljavec u dvoboju s osmim nositeljem ostao na šest osvojenih gemova.

Mikrut je u ogledu s Niccolom Ciavarellom loše krenuo te je 954. tenisaču svijeta dozvolio da mu osvoji prvi set sa 6:3. Međutim, ostatak meča bio je jednosmjeran te je prvi nositelj turnira sa 6:1 i 6:4 došao do preokreta i plasmana u četvrtfinale gdje ga čeka još jedan Talijan Giuseppe La Vela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Voljavec je prije meča imao minimalne šanse za prolaz s obzirom na to da se susreo s Miljanom Zekićem, mnogo iskusnijim igračem. Srbinu je u prvom setu pružio dobar otpor te je svoj početni udarac izgubio tek u desetom gemu što je značilo i gubitak seta sa 6:4. U drugom je svoj servis izgubio kod zaostatka 2:3. Imao se priliku već u idućem gemu vratiti no, nije iskoristio nijednu od svoje dvije vezane break prilike te je Zekić stigao do 5:2, a ubrzo nakon i do breaka za 6:4, 6:2.

Četvrtfinalni ogledi na Braču igraju se u petak, 18. listopada.

Komentari

Povezano