Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

ITF Umag: Poljičak i Bašić u četvrtfinalu, Tonejc ispao

Trojica Hrvata bila su u akciji u četvrtak na ITF turniru u Umagu. Svoje mečeve drugog kola odigrali su Mili Poljičak, Vito Tonejc i Nikola Bašić. Poljičak i Bašić uspjeli su pronaći put do četvrtfinala dok je Tonejc poražen s 2-0 u setovima.

Mili Poljičak (ATP – 635.) bez problema se probio među najboljih osam u Umagu. On je igrao protiv Maximiliana Homberga (ATP – 1717.) , njemačkog kvalifikanta. Svladao ga je sa 6:3, 6:4 te se tako plasirao u četvrtfinale gdje ga čeka ogled s Edwardom Winterom (ATP – 637.) koji je lakoćom porazio Federica Campanu (ATP – 1018.).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nikola Bašić (ATP – 1308.), svoj je meč igrao na stadionu Goran Ivanišević. Tamo je izgubio prvi set od Niccoloa Catinija (ATP – 859) sa 7:6(4) da bi se u drugom vratio sa 6:3. U trećem je Bašić nastavio s dobrom igrom te je došao do vodstva 5:2. Tada je Catini predao meč i poslao Bašića u četvrtfinale gdje ga čeka Adam Panaras (ATP – 1495.)

Vito Tonejc (ATP – 1010.) se nakon prolaska prvog kola u drugom susreo s prvim nositeljem Corentinom Denollyjem (ATP – 362.). Francuz mu je prepustio samo tri gema, svladavši ga sa 6:2, 6:1.

Osim Poljička i Bašića, Hrvatska će predstavnike u četvrtfinalu imati i u konkurenciji parova. Kasnije tijekom četvrtka na teren će par Karlo Kajin i Deni Žmak, osvajači karlovačkog turnira parova čime su zaradili pozivnicu za Plava Laguna Croatia Open. Uz njih dvojicu, kartu za polufinale tražit će Matija Pecotić u paru s Jeffreyem Fradkinom te Nikola Bašić s Pavelom Verbinom.

Komentari

Povezano