Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Ivan Brnić osnažio redove grčkog velikana

21-godišnji hrvatski krilni igrač, Ivan Brnić, prešao je iz slovenskog Maribora u redove grčkog velikana Olympiakosa. Transfer je službeno potvrđen u petak putem internetskih stranica kluba.

Bivši član Hajduka je bio iznimno bitan član Maribora od dolaska u klub iz Dugopolja te je u 46 utakmica postigao osam golova i upisao 13 asistencija. Odšteta je navodno milijun i pol eura, a krilni napadač je po Transfermarktu procijenjen na 800 tisuća eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Bila je ovo prekrasna godina dana u Mariboru. Bio sam jako sretan i zadovoljan ovdje. Napredovao sam po pitanju treninga i mentaliteta, moja igra je sazrela. Maribor je bio drugi dom za mene. Žao mi je jedino što nismo osvojili trofej iako smo imali šansu, rekao je Brnić.

Ovu sezonu je otvorio utakmicama kvalifikacija za Konferencijsku ligu u kojima se dva puta upisao u strijelce, a jednom je bio i asistent.

Brnić je produkt Hajdukove akademije, a dres “Bijelih” je obukao ukupno 12 puta prije nego što je prije dvije godine raskinuo ugovor s klubom iz Splitu.

Komentari

Povezano