Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Ivan Ćubelić iz Hajduka odlazi u drugi klub HNL-a

Igrač kojeg je The Guardian 2020. uvrstio na popis 60 najvećih talenata na svijetu Ivan Ćubelić napušta Hajduk. Ćubelić ne napušta HNL te će postati novi igrač Slaven Belupa. Kako javlja Index, Klubovi su dogovorili transfer za nula eura i trenutno nepoznati postotak od iduće prodaje.

Ćubelić je prve nogometne korake napravio u akademiji splitskog Adriatica, odakle je 2013. godine prešao u akademiju Hajduka. Bio je član svih mlađih uzrasta reprezentacije Hrvatske do U-19 razine, a ukupno je skupio 35 nastupa i dva pogotka. U sezoni 2020./21. je prvi put počeo nastupati na seniorskoj razini igrajući za drugu momčad Hajduka u drugom rangu hrvatskog nogometa te je upisao 22 nastupa uz jedan pogodak i pet asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Debi za prvu momčad Hajduka je upisao u kolovozu 2021. godine odigravši jednu minutu u pobjedi 1:0 protiv Hrvatskog dragovoljca, a potom je poslan na posudbu u Dugopolje. Tamo je skupio 21 utakmicu i sljedeće sezone ga je Hajduk poslao na posudbu u Varaždin, gdje se nije nametnuo te je odigrao samo četiri utakmice prije povratka u Hajduk.

Ukupno je za prvu momčad Hajduka nastupio u 12 utakmica i zabio jedan gol. Prošlu sezonu je igrao za Solin, Gattuso ga je poveo na pripreme, gdje se ozlijedio, i sada napušta klub.

Komentari

Povezano