Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Ivan Dodig novim porazom ostao bez polufinala ATP Finalsa

Ivan Dodig zajedno je sa svojim partnerom Austinom Krajicekom danas igrao ključan meč na ATP Finalsu u Torinu. U meču koji je odlučivao o drugom putniku u polufinale oni su igrali protiv meksičko-francuske kombinacije González/Roger-Vasselin. Nakon velike drame u trećem setu Dodig i Krajicek su poraženi i tako ostali bez polufinala.

Nije dobro krenulo za Dodiga i Krajiceka koji su odmah u prvom gemu izgubili svoj servis. González i Roger-Vasselin su tu prednost držali do kraja seta kojeg su uzeli rezultatom 6:4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ključan trenutak drugog seta dogodio se pri rezultatu 2:2. Tada Dodig i Krajicek uzimaju tri gema u nizu čime dolaze do nedostižne prednosti. Tako su sa 6:3 odveli meč u super tie-break.

Tamo su Dodig i Krajicek odmah u prvom poenu došli do mini breaka, ali su tu prednost ispustili već u idućem poenu. Nakon toga su obje kombinacije držale svoj servis te se tako došlo do rezultata 9:9. Onda su González i Roger-Vasselin oduzeli servis Dodigu i Krajiceku i došli do servisa za meč. No, Dodig je odličnim poenom spasio sebe i svoga partnera i tako produljio meč.

Kod rezultata 13:13 ponovno González i Roger-Vasselin dolaze do servisa za meč. Ovoga puta su to iskoristili i s nestvarnih 15:13 došli do polufinala. Dodig i Krajicek tako ranije od očekivanog završavaju za njih jako uspješnu sezonu.

Komentari

Povezano