Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Ivan Dodig poražen u drugom kolu Wimbledona

Ivan Dodig danas je u paru s Austinom Krajicekom igrao svoj meč drugog kola Wimbledona. Njihov protivnik bila je američko-južnoafrička kombinacija Galloway/Harris. Galloway i Harris su odigrali odličan meč i zasluženo su izbacili druge nositelje turnira.

U prvom setu oba para su suvereno držali svoj servis pa je set prošao bez ijedne break lopte. Odluka je pala u tie-breaku gdje su Dodig i Krajicek napravili jedini mini break i sa 7:5 u trinaestoj igri poveli u setovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nastavak nam je donio sličan scenarij. Ponovno nitko nije uspijevao zaprijetiti na servis protivnika sve do rezultata 5:5 kada Dodig i Krajicek dolaze do prve break lopte u meču. Ipak, hrvatsko-američka kombinacija nije uspjela doći do breaka pa je odluka još jednom pala u tie-breaku.

Ovoga puta Galloway i Harris prvi dolaze do poena na servisu suparnika, ali im Dodig i Krajicek odmah u idućem poenu uzvraćaju uslugu. Pri rezultatu 3:3 Galloway i Harris uzimaju četiri poena u nizu te odvode meč u odlučujući set.

U trećem setu Dodig i Krajicek su doživili potpuni raspad. Nakon što u prva dva seta nisu dopustili nijednu break loptu u odlučujućem setu su tri gema u nizu izgubili vlastiti servis. Tako su Harris i Galloway sa 6:1 osigurali prolaz u treće kolo Wimbledona.

Komentari

Povezano