Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Ivan Dolček se i službeno vratio u HNL

Ivan Dolček ovu će sezonu provesti na posudbi u Slaven Belupu. Dolček je inače član Dunajske Strede, kluba za kojeg je odigrao šest utakmica, no sada se vraća u dobro poznato okružje — HNL.

Dolček je iz Koprivnice i ponikao je u Slaven Belupu za kojeg je upisao 14 nastupa i jednu asistenciju. Sada će imati dovoljno vremena da upiše prvijenac, a ovako je on najavio povratak:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Presretan sam se vratio kući, ovo je moj klub! Imam velika očekivanja i želja mi je da klub vratimo na pobjedničke staze. Svakako je cilj da ova sezona bude uspješna, kako za mene tako i za klub.

Ivan Dolček

Radi se o polivalentnom igraču koji već ima dosta iskustva u najvišem hrvatskom rangu. Za Hajduk je skupio 70 utakmica, tri pogotka i pet asistencija, a najbolju je formu imao u Šibeniku, gdje je odigrao 33 susreta, zabio šest pogodaka i podijelio dvije asistencije.

Vrijedi napomenuti da će u Koprivnicu doći i Alen Grgić, bivši igrač Rijeke, koji je također povratnik na stadion Ivan Kušek Apaš. Za Slaven je odigrao 10 susreta i zabio dva pogotka.

Komentari

Povezano