Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Ivan Erslan saznao protivnika za debi u UFC-u: Čeka ga UFC veteran

Nakon što smo prekjučer saznali kako je potpisao za UFC, Ivan Erslan je sada saznao protiv koga će se boriti u svom debiju za najveću svjetsku MMA organizaciju. Napisao je 32-godišnji hrvatski poluteškaš u objavi po potpisu ugovora kako ga čeka veliko ime, a sada je poznato i tko je to.

Erslan će se boriti protiv Iona Cutelabe na događaju koji će se održati 28. rujna u Parizu. 30-godišnji Moldavac je dobro poznato ime unutar UFC-a gdje nastupa još od 2016. godine, a tamo je ostvario pobjede nad nekim zvučnim imenima poput Khalila Rountreeja Jr.-a i Devina Clarka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također se borio protiv renomiranih boraca Magomeda Ankalaeva i Glovera Teixeire, a posljednju pobjedu upisao je u travnju prošle godine kada je u prvoj rundi nokautirao Tannera Bosera. U ovaj meč Cutelaba ulazi nakon poraza od Phillipea Linsa u trećem mjesecu ove godine.

Erslan je pak u svojoj karijeri na omjeru od 14 pobjeda i tri poraza, a u posljednjem meču pod okriljem KSW organizacije krajem veljače je svladao Bogdana Gnidka.

Komentari

Povezano