Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Ivan Krstanović se vraća nogometu

Treći najbolji strijelac u povijesti HNL-a koji je postigao 123 pogotka, manje samo od Davora Vugrineca i Igora Cvitanovića, bez kluba je bio od ljeta 2023. i isteka ugovora sa Slaven Belupom.

I dok se mjesecima raspravljalo o tome hoće li ovaj vitalni 41-godišnjak rođen u Tomislavgradu nakon Zagreba, Dinama, Rijeke, Zadra, Lokomotive i Farmaceuta u Hrvatskoj te Tomislava, Drinovaca, Posušja i Širokom Brijega u BiH uopće nastaviti karijeru, odgovor je stigao tijekom današnjeg poslijepodneva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ambiciozni član 2. NL Karlovac 1919 potpisao je 196 cm visokog napadača dragog svim HNL pratiteljima, uoči nastavka sezone u kojoj se Karlovčani nalaze na 6. mjestu ljestvice, no samo 3 boda udaljeni od prvoplasiranog Radnika iz Križevaca. Gužva u 2. NL je velika jer ambicije za ulazak u drugi rang natjecanja iskazuju i Radnik, Opatija, Mladost, Jadran LP i Marsonia, pa će u nastavku prvenstva svaki bod biti od krucijalne važnosti za uhvatiti jedno od dva mjesta koja potencijakno vode u viši rang natjecanja.

Osim legendarnog Diva iz Žminja, trenera Igora Pamića, u Karlovcu je i cijela niska bivših HNL igrača: vratar Antun Marković, braniči Kenan Čejvanović i Gordan Bunoza, veznjaci Goran Paracki, Ivan Matyazh i Zvonko Pamić, a pomoć će definitivno dobro doći u napadu jer najbolji je strijelac ekipe trenutno veznjak Josip Budimir.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano