Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Ivan Leko debitirao porazom od najgore momčadi lige

Bivši trener i nogometaš Hajduka, Ivan Leko, danas je imao službeni debi na klupi Standard Liegea. Debi nije prošao na najbolji način jer je njegova momčad na domaćem terenu u okviru 21. kola belgijskog prvenstva poražena s minimalnih 1:0 od posljednjeplasiranog Kortrijka.

Imao je Standard kontrolu nad utakmicom, imali su gotovo dvostruko više točnih dodavanja, čak su i 20 puta šutirali na gol protivnika, dok su gosti imali tek šest udaraca, no jedan od tih šest je završio u mreži. Jedini gol na susretu je postigao Felipe Avenatti u 45. minuti za svoj treći pogodak ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Standard je tako nastavio negativan niz od trenutno šest uzastopnih utakmica bez pobjede tijekom kojih su osvojili tek tri boda. S druge strane, Kortrijk je prekinuo svoj niz od čak devet uzastopnih utakmica bez pobjede uključujući i četiri vezana poraza.

Usprkos današnjoj pobjedi, Kortrijk je ostao posljednji s 13 bodova na kontu, dok je Standard na 10. mjestu s 10 bodova više, ali s devet bodova manje od šestog mjesta, posljednjeg koje vodi u Ligu za prvaka. Hrvatski stručnjak je tako po prvi put u svojoj karijeri porazom otvorio mandat na novom radnom mjestu.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano