Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Ivan Leko i u četvrtom susretu na klupi Standarda nije uspio slaviti

Bivši trener Hajduka, Ivan Leko nakon četiri kola na klupi Standard Liegea još ne zna za prvu pobjedu. Nakon što je u prva tri susreta osvojio samo jedan bod, njegov Standard odigrao je danas neodlučeno 2:2 na gostovanju kod 14. momčadi prvenstva, RWD Molenbeek.

Dvoboj nije mogao bolje početi za Lekine trupe, s obzirom da je Wilfried Kanga već u 10. minuti poentirao za vodstvo gostiju. No, Standard je u prednosti bio samo deset minuta, RWD je preko napadača iz Martinika Mickaela Birona izjednačio na 1:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na poluvrijeme se otišlo s 1:1, a domaćin je u potpunosti preokrenuo susret u 83. minuti. Branič Ilay Camara zabio je za 2:1 i činilo se novi poraz Leke na klupi Standarda. Ipak, samo dvije minute kasnije gosti su uspjeli izjednačiti. Napadač Genoe na posudbi u Liegeu, Kelvin Yeboah donio je Leki drugi bod iz četiri susreta.

Nakon 24 odigrana kola Standard se nalazi na 11. mjestu u Belgiji s 25 osvojenih bodova. Prvu pobjedu Leko će imati priliku upisati u sljedećem kolu, kada mu u goste dolazi Leuven.

Komentari

Povezano