Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Ivan Leko o situaciji u Standardu: “Dobro je da je sezona pri kraju”

Nastavlja se sezona iz noćne more za Standard Liege, klub kojeg vodi Ivan Leko. Belgijskom velikanu izrečena je privremena zabrana transfera, a igračima, osoblju i stožeru je rečeno da nije poznato kada će biti plaćeni. Uz to, Lekina momčad pobjedu u prvenstvu nije upisala od 16. ožujka.

Povodom toga, oglasio se sam Leko uoči utakmice protiv Westerloa. No, niti jedno pitanje nije bilo vezano uz nogometni teren, već uz situaciju u klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na sastanku nam je rečeno da uprava ne zna kada ćemo primiti plaće. Najteže se podnosi neizvjesnost. Ne samo za nas. Za ovaj klub radi šezdeset do sedamdeset ljudi. I oni također moraju staviti hranu na stol. Čitamo svašta, ali nitko ne zna što se događa. Svi traže jasnoću. Dobro je da je sezona pri kraju, ali što je s ambicijama za kasnije? Ovo je jako tužna situacija za lijep i velik klub kao što je Standard.

Ivan Leko

Inače, Standard je u svojoj povijesti deset puta osvojio belgijsko prvenstvo, a imaju i osam Kupova. Međutim, ove sezone su završili deseti u regularnom dijelu sezone. Shodno tomu, trenutno se nalaze u playoffu za Konferencijsku ligu, no tamo su petoplasirani i daleko od izlaska u Europu.

Došao sam ovdje s ambicijom boriti se za europska natjecanja sljedeće sezone. Da su mi rekli da se i sljedeće sezone moram boriti protiv ispadanja, ne bih došao. I ja sam zabrinut, da. Teško je koncentrirati se na ovakav nogomet. Svatko tko kaže drugačije, zavarava se.

Ivan Leko

Ostaje nam za vidjeti što će se događati u Liegeu. Ali, jedno je sigurno. Ivanu Leki ne cvjetaju ruže u Belgiji, dapače, nastavilo se tmurno razdoblje za njega i nakon odlaska iz Hajduka.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano