Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Ivan Leko u Belgiju besplatno dovodi dvojac iz Dinama?

Kako doznaje belgijski stručnjak za transfere Sacha Tavolieri, Boško Šutalo na pragu je odlaska u belgijski Standard Liege. Dinamov stoper besplatno bi napustio Maksimir, a Modrima bi pripao samo postotak od budućeg transfera. Dogovori oko pojedinosti transfera su u tijeku, a sve bi se moglo završiti vrlo brzo. Osim njega, hrvatski trener Ivan Leko zainteresiran je i za Marka Bulata, koji bi u Belgiju otišao na posudbu uz pravo otkupa.

Šutalo je stigao u Dinamo prije dvije godine iz Atalante u transferu vrijednom 4 milijuna eura. Imao je sjajan početak; u svom debiju za Modre protiv Istre 1961 odmah je zabio pogodak, u HNL-u je nakon toga protiv Varaždina i Hajduka odigrao svih 90 minuta. U kvalifikacijama za Ligu prvaka startao je s četiri minute na gostovanju kod Ludogoreca, nakon toga je u uzvratu igrao kompletnu utakmicu, protiv norveškog prvaka Bodo/Glimta na gostovanju također je odradio svih 90 minuta, a u Zagrebu, kad su Modri izborili Ligu prvaka, svih 120 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon sjajnog početka, dogodila se ta nesretna 34. minuta susreta na Šubićevcu kada je Šutalo zaradio frakturu kosti i rupturu ligamenata gležnja. Nakon te ozljede, Šutalo više nikada nije bio pravi, zadobio je još nekoliko sitnih ozljeda koje su ga udaljavale s terena te se nije uspijevao nametnuti.

Na Bulata trener Jakirović ne računa ozbiljno u novoj sezoni. Na početku prošle sezone bio je jedan od najboljih Dinamovih igrača, ali kako je sezona odmicala, kako je došla i neugodna ozljeda, tako je i Bulat pao u drugi plan. Vidjevši da mu perspektiva ni u idućoj sezoni neće biti svjetlija, Bulat i Dinamo su se, čini se, usuglasili da će mu pronaći novu opciju, a to bi trebala biti posudba u Belgiji.

Komentari

Povezano