Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Ivan Lučić poslao znakovitu poruku nakon Hajdukove pobjede u derbiju

Ivan Lučić pružio je jako dobru partiju na vratima Hajduka u sinoćnjem slavlju nad Dinamom 1:0. U susretu šestog kola SuperSport HNL-a Bijeli su pogotkom Marka Livaje upisali pobjedu s kojom su preskočili Modre i time zasjeli na prvo mjesto prvenstvene ljestvice.

Nakon pobjede, posebno dojmljiva bila je izjava trenera Hajduka, Gennara Gattusa, u kojoj se osvrnuo na smjenu sportskog direktora Nikole Kalinića sljedećim riječima: “Za Kalinića se može reći svašta, ali definitivno ne da je lažljivac, potpisujem vam to! On me nagovorio da dođem ovdje, da njega nije bilo, ne bi ni mene bilo u Splitu. Hvala mu na tome, posvećujem mu ovu pobjedu.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, predsjednik Uprave Ivan Bilić optužio je Kalinića da je u svom medijskom obraćanju nakon smjene govorio neistinu, no čini se da je Gattuso otkrio tko je zapravo u pravu. U vezi odnosa s predsjednikom, Talijan je još nadodao: “Nije istina da Bilić i ja nismo razgovarali 10 dana, nego mjesec dana. U ovom trenutku mogu birati hoću li se boriti ili odustati, a biram borbu”, poručio je Gattuso koji je otvoreno podržao Nikolu Kalinića gotovo suznih očiju.

No, nije Gattuso bio jedini koji je stao na stranu Nikole Kalinića u ovom slučaju. Istu stvar učinio je i Hajdukov vratar, Ivan Lučić, koji se putem svog Instagrama obratio znakovitom porukom: “Za one koje nisu tu.”

Jasno je da je ova poruka upućena upravo Nikoli Kaliniću te da je svlačionica odabrala Gattusa i Kalinića kao one “ispravne”. Uostalom, to potvrđuje i sinoćnja izjava Marka Livaje: “Mislim da možemo biti još bolji, nadam se da će trener ostati s nama i da se možemo iz kola u kolo dizati.”

Komentari

Povezano