Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Ivan Perišić ipak napušta Poljud: Hajduk i on raskinuli ugovor

HNK Hajduk i Ivan Perišić u petak navečer su sporazumno raskinuli ugovor prema unaprijed utvrđenim uvjetima – piše službena stranica kluba.

Legendarni igrač hrvatske reprezentacije na Poljud se vratio u siječnju ove godine nakon više od 17 godina od kada se otisnuo u svijet te napravio impresivnu nogometnu karijeru. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz Hajduka je otišao 2006. godine bez da je upisao službeni nastup za seniorsku momčad. Ove godine, nakon rehabilitacije od teške ozljede koljena, za Bijele je odigrao ukupno 12 službenih nastupa te je pri tom u prošloj sezoni postigao jedan pogodak protiv Istre 1961 u Puli. 

“Ivane, hvala ti na svemu, želimo ti puno sreće, zdravlja i uspjeha u nastavku nogometne karijere”, stoji na službenoj stranici kluba. Istu izjavu su stavili i ns društvene mreže, ali su isključili mogućnost da ljudi komentiraju ispod objave – praksa koju do sada Hajduk nije prakticirao.

Prije dva tjedna je Hajdukov sportski direktor Nikola Kalinić objavio da Perišić odlazi iz kluba. Razlozi su sukob s trenerom Gennarom Gattusom, koji je Perišića zbog nediscipline odstranio iz momčadi pred utakmicu s Lokomotivom. Nakon toga je Talijan objavio da je Perišić tri tjedna ranije došao do njega i rekao mu da želi otići iz Hajduka.

Za Perišića su jučer bili zainteresirani Monza, Genoa i naposljetku Como. Odluka je pala na novopečenog prvoligaša te se činilo da Perišić tamo odlazi. Onda se pojavila vijest da je taj transfer propao, a kako je prijelazni rok završio, tako je jedina opcija bila da Perišić raskine ugovor i kao besplatan igrač ode u Como.

To se i dogodilo te će hrvatski reprezentativac nazad u Italiju. Como je ove sezone ušao u Serie A te imaju visoke ambicije. S klupe ih vodi proslavljeni španjolski nogometaš Cesc Fàbregas, a ovog su ljeta u klub došli Raphael VaraneSergi RobertoPepe Reina i mnogi drugi. Sada će se tom društvu priključiti i Perišić.

Komentari

Povezano