Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Ivan Perišić odlazi iz Hajduka

Nakon što je puno prašine podignula izjava trenera Gennara Gattusa o tome da mu je Ivan Perišić još prije 20 dana rekao kako odlazi iz Hajduka, uslijedilo je mnogo negativnih komentara Hajdukovih navijača, a klub je izjavom stao u zaštitu svojeg igrača.

Ipak, u poslijepodnevnim satima iz kluba je iskomuniciran obrat situacije, a sportski direktor Nikola Kalinić prenio je sljedeću informaciju:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Žao nam je što se stvorila atmosfera koja se izrazito negativno odrazila na Klub, ali posebno na Ivana i obitelj koji su nezasluženo doživjeli brojne neugodnosti. Znalo se od prvog dana da Ivan vjerojatno ostaje do kraja ljeta. Nažalost, u posljednjih nekoliko dana došlo je do nesuglasica koje su rezultirale sporazumnim dogovorom te su obje strane u mirnom tonu zaključile kako se suradnja neće nastaviti. U narednim danima ćemo donijeti odluku hoće li razlaz biti u formi transfera ili sporazumnog raskida ugovora. Zbog izrazite važnosti utakmice koja je pred nama, potpuni fokus cijelog Kluba je na uzvratnoj utakmici zato pozivam navijače da daju punu podršku momčadi i stručnom stožeru pred ispunjenim Poljudom na putu prema play-offu.

Ovime 35-godišnji hrvatski reprezentativac i treći najbolji strijelac reprezentacije u povijesti završava svoju kratkotrajnu avanturu u klubu u kojem je ponikao, a u seniorima zaigrao u prošlosezonskih i ovosezonskih 12 utakmica, postigavši i gol na gostovanju protiv Istre u Puli.

Komentari

Povezano