Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Ivan Perišić produljio ugovor s Hajdukom

Posljednjih dana se pisalo o odlasku Ivana Perišića iz Hajduka. Spominjale su se razne inozemne destinacije i njegova navodna želja za povratkom u Inter.

Međutim, sve te priče su se pokazale netočnima jer je Perišić danas potpisao ugovor s Hajdukom do kraja ove sezone. Po isteku posudbe krajem lipnja, dogovorena je suradnja do 31.8, a sada je ta suradnja produljena do završetka sezone 2024./2025. Naime, na današnjoj sjednici Nogometnog Saveza Splitsko-Dalmatinske županije je potvrđena registracija novog ugovora Perišiću koja vrijedi do 30. lipnja 2025. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, ovo produljenje je navodno dio dogovora koji je postignut kada je Perišić na zimu potpisao za Hajduk te se aktivirala automatska klauzula. U ugovor je također navedena mogućnost da od 29. kolovoza pa do kraja ljetnog prijelaznog roka Perišić može napustiti Hajduk za 200 tisuća eura.

Hrvatski reprezentativac se ove zime, nakon gotovo 17 i pol godina, vratio u Hajduk na posudbu iz Tottenhama. Perišić je prošle sezone nastupio u polufinalu Kupa, a za Hajduk je također u HNL-u upisao sedam nastupa te je postigao pogodak na gostovanju protiv Istre.

Na Europskom prvenstvu je za Hrvatsku nastupio tri puta, ali samo jednom je bio starter. To je bilo u utakmici protiv Albanije gdje je odigrao 84 minute.

Komentari

Povezano