Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Ivan Perišić zabio, ali Tottenham se i dalje muči

Završena je utakmica 28. kola Premier lige između Southamptona i Tottenhama rezultatom 3:3, a svoj prvi gol u 36. nastupu za bijele iz Londona zabio je hrvatski reprezentativac Ivan Perišić.

Pogodak je postigao za vodstvo 1:3 u 75. minuti. Nakon jednog ubačaja s desne strane, obrana domaćina je glavom izbila loptu do vrha kaznenog prostora, a tamo ju je Perišić dočekao i lijevom nogom iz voleja poslao loptu u mrežu Southamptona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Perišić je tako sada zabio barem jedan gol u Premier ligi, Bundesligi i Serie A, međutim ovaj gol ipak nije donio konačnu pobjedu. Southampton je golom Thea Walcotta, inače asistenta za prvi gol, smanjio rezultat na 2:3, a u sudačkoj nadoknadi je s bijele točke Ward-Prowse zabio za konačnih 3:3.

Igrale su se još tri utakmice u istom terminu. Vidjeli smo rapsodiju Aston Ville protiv Bournemoutha koja je slavila s 3:0, a moglo je biti i pet razlike. Brentford i Leicester su igrali 1:1 gdje smo vidjeli tek 3 udarca u okvir na čitavoj utakmici, dok je spektakl viđen na Molineux stadionu gdje je Leeds s 4:2 slavio protiv domaćeg Wolverhamptona. Wolvesi su inače propustili realizirati čak 4 velike prilike.

Komentari

Povezano