Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Ivan Rakitić se vraća u Barcelonu?

Nakon što je Xavi dobio otkaz, novi trener Barcelone trebao bi postati Hansi Flick. Bivši trener Bayerna i njemačke reprezentacije u potrazi je za svojim pomoćnicima, a među potencijalnim kandidatima našao se i bivši hrvatski reprezentativac i igrač Barcelone, Ivan Rakitić.

Kako piše španjolski AS, čelnicima Barcelone se Rakitić iznimno sviđa zbog poznavanja njemačkog i španjolskog jezika te u njemu vide savršenu vezu između igrača i novog trenera. Navode kako Rakitić nije favorit za dolazak na to mjesto, a ispred njega su na tom popisu Thiago Alcantara, Marc Bartra i Javi Martinez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno su već kontaktirali Thiaga i Bartru, no oni još uvijek nisu sigurni žele li završiti igračku karijeru. Martinez i Rakitić su pak puno bliže završetku karijere, prvi trenutno igra u Kataru, dok je bivši hrvatski reprezentativac od ove zime u saudijskom Al Shababu.

Rakitić je stigao u Barcelonu u ljeto 2014. za 18 milijuna eura iz Seville. Za Barcelonu je upisao 310 nastupa, a pritom je postigao 35 golova i k tome dodao 42 asistencije.

Komentari

Povezano