Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Ivan Tomečak napustio Rudeš

Iskusni desni bočni Ivan Tomečak napustio je Rudeš. On je na Instagramu je objavio fotografiju s predstavljanja u hrvatskom prvoligašu te napisao: “Hvala, NK Rudeš. Sretno u nastavku sezone.” Klub sa zapada Zagreba je podijelio objavu te dodao: “Sretno dalje, dragi naš Ivane.”

Tomečak je napustio klub nakon svega pet mjeseci. U jesenskom dijelu sezone upisao je 18 nastupa u SuperSport HNL-u te dva u SuperSport Hrvatskom kupu. Postigao je jedan pogodak i jednu asistenciju te bio stalni prvotimac u klubu koji se s četiri boda uvjerljivo nalazi na dnu hrvatskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tomečak je prošao školu Dinama, a kroz mlađe momčadi dogurao je i do prvog sastava Modrih, za koji je debitirao još u sezoni 2008./2009. U ljeto 2013. godine preselio je u Rijeku, čiji je dres nosio do početka sezone 2015./2016. Potom je otišao u ukrajinski Dnjipro. Uslijedile su epizode u Saudijskoj Arabiji i Belgiji, nakon čega se vratio u Rijeku.

Nakon dvije i pol sezone ponovno je otišao u inozemstvo, točnije na Cipar, ali se u ljeto 2022. vratio u hrvatski nogomet. Prvi dio sezone 2022./2023. proveo je u Lokomotivi, a drugi u Gorici. Tomečak je tijekom karijere osvojio pet naslova prvaka s Dinamo, po tri hrvatska kupa s Dinamom i Rijekom te jedan belgijski kup s Club Bruggeom.

Komentari

Povezano