Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Ivaniševićev sin izborio nastup u četvrtfinalu Dubrovnika

Emanuel Ivanišević, sin Gorana Ivaniševića, nastupa u konkurenciji parova na ITF turniru u Dubrovniku. Zajedno s partnerom Tymofiijem Milovanovom u prvom kolu su za protivnike imali hrvatsku kombinaciju sastavljenu od Marka Baničevića i Kristiana Tumbaša Kajga. Hrvatsko-ukrajinski par prvu prepreku je svladao s pobjedom u dva seta.

U prvom setu su rano stekli prednost dvostrukog breaka da bi Baničević i Tumbaš do kraja seta ipak smanjili zaostatak na samo jedan break zaostatka. Nisu se uspjeli do kraja vratiti te su Ivanišević i Milovanov sa 6:3 došli do vodstva od 1-0 u setovima. U drugom setu vidjeli smo sličnu priču, samo što ovaj put Hrvat i Ukrajinac nisu dozvolili vraćanje breaka te su set osvojili sa 6:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sinu jednog od najvećih hrvatskih tenisača svih vremena je ovo bila prva pobjeda u glavnom ždrijebu nekog seniorskog turnira. U Dubrovniku je nastupio i u pojedinačnoj konkurenciji, ali je tamo zaustavljen u prvom kolu kvalifikacija. Osim Ivaniševića, u četvrtfinale su se plasirali i Marino Jakić te Duje Markovina. Njih dvojica su bili bolji od ukrajinske kombinacije Kremenchutskyi / Riepkin.

Komentari

Povezano