Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Ivanković: Trebali smo i povećati prednost

Hajduk je slavio na četvrtom uzastopnom gostovanju u Koprivnici, a na taj način ujedno je prekinuo svoj negativan niz od pet poraza u svim natjecanjima. Pogodak odluke postigao je Aleksandar Trajkovski u 12. minuti susreta na asistenciju Josipa Brekala. Nakon susreta, trener Splićana Jure Ivanković obratio se medijima:

Jako bitna pobjeda za nas. Prekinuli smo negativan niz. Utakmicu smo odlično otvorili, poveli smo na vrijeme i dobro je kontrolirali. Trebali smo i povećati prednost. U drugom poluvremenu nije bilo dobro. Imali smo nekoliko prilika koje zbog individualnih grešaka nismo iskoristili. Opasno smo živjeli jedno vrijeme, ali najbitnija je pobjeda u ovom trenutku. Pokazali su dečki da mogu igrati na razini koja se od njih očekuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Komentirao je partiju Vadisa Odjidje-Ofoea, koji je započeo drugi susret u nizu…

Zadovoljan sam, odigrao je dobre utakmice. Dirigirao je veznim redom dobro na ovom teškom terenu. Jako dobru utakmicu je odigrao.

Za kraj, poručio je kako želi započeti novi pobjednički niz:

Odmoriti se jedan dan, pa se početi pripremati za Rudeš. Trebamo biti ponizni, pripremati se i raditi. Trebamo biti maksimalno fokusirani i započeti pobjednički niz.

Komentari

Povezano